Wysłany: Śro 11 Cze, 2008 23:51
Zaproś koniecznie!Na pewno się ucieszy:) W każdym bądź razie, zawsze poprzez wejście do Twoich znajomych, będzie mógł dotrzeć do swoich kolejnych ofiar Swoją drogą, to już furorę robi, skoro o nim piszemy
Echhh, może też do niego napisać? Np., że kilka fajnych zdjęć zapodał w swojej galerii? Swoją drogą, to aż dziw bierze, że nie znalazł się jeszcze u nas?! Nie trafił? Nie możliwe... A jednak Szkoda...taki super gość i na dodatek lubi szukać!
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 23:56
Dla mnie super bzdura Wszelkiej maści przyjaciele zielonych wstążeczek czy innych gumek, w tym od majtek, to zwykłe bzdety i lansjerka dla rozmaitych bikserów internetowych, których rajcuje zbieranie ludzi pod ukrytymi płaszczykami. Ot, takie nabijanie w butlę i wyciąganie info od ludzi Więc po prostu nie wspieram takich żebranin
A idea czy ciekawa? Hmm... materiał w postaci foto - na pewno tak, ale jeśli gość (ten nasz 6-ciolatek) chce się pokazać ze swymi przepotężnymi zbiorami, to format N-K nie jest dobrą drogą,z prostej przyczyny - za mało ludzi to widzi. Od tego ma format galerii jaką wrzuca się na WWW w jakimkolwiek serwisie internetowym... Tylko podejrzewam, że nie potrafi nic więcej poza obsługą N-K
Jakość zdjęć fatalna, rozmiar również... (odnosi się do okresu, w którym zajrzałem tam), ale któż z nas mając 6 lat był alfą i omegą w informatyce
Każdego wolny wybór, a to tylko moje zdanie
W każdym bądź razie zadał sobie trud, bo po uwadze wprowadził korekty