Wysłany: Pon 02 Lut, 2009 02:47 Nowa funkcjonalność - GALERIE użytkowników forum
Myślę, że będzie to miła wiadomość dla użytkowników forum. Otóż w dniu dzisiejszym została uruchomiona dla potrzeb forum nowa opcja http://www.stowarzyszenie...viewgallery.php. Celem jej jest umożliwienie wszystkim zainteresowanym użytkownikom forum prezentacji swoich zdjęć w postaci galerii. Wiąże się to z pełniejszą prezentacją materiału zdjęciowego niż dotychczas w formie pojedynczych zdjęć zamieszczanych w postach.
Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
Na dobry początek zamieszczona zostaje GALERIA Laureatów konkursu Zdjęcie Miesiąca z ubiegłego 2008 roku.
Wejście do Galerii każdorazowo znajduje się u góry strony głównej forum, tuż pod jej ruchomym bannerem, pomiędzy "Grupy" a "Profil".
Dla mniej zorientowanych - czwarte miejsce od prawej od słowa "Zaloguj"
Galeria jest widoczna dla wszystkich, nawet nie zarejestrowanych i nie zalogowanych
Wysłany: Pon 02 Lut, 2009 12:28
Nie ma z tym problemu, ponieważ podgląd zdjęcia ustawiłem na szerokość 600px. Kiedy ktoś będzie chciał zobaczyć większy jest opcja "pokaż w rozmiarze rzeczywistym" czy jakoś tak. Jedynym ograniczeniem dla rozmiarów zdjęć jest ich waga - nie może przekraczać 3MB