tak sobie myslę..bardzo interesującym przedsiewzięciem byłoby stworzyć dział poświęcony notatkom o różnych obiektach na ziemi kujawskiej, nawet tych najmniejszych.
Jestem zupełnie obcy. Tak bardzo zawężone forum będzie bardzo interesujące, ale bardzo regionalne w swoim mikrotemacie. Parę lat temu rawelin/forum przeżywało podobne problemy. Jak pozyskać nowych członków? Jak zainteresować i zrzeszyć miłośników historii i fortyfikacji, aby forum było aktywne. Wystarczy poczytać pierwsze posty na tym forum i porównać z aktualnymi.
Wysłany: Śro 07 Cze, 2006 09:21
Rzeczywiście, takie jest założenie tego forum, iż w przeważającej częsci tematów/zagadnień na nim poruszanych będzie ono i jest już teraz bardzo hermetyczne. Jest ono swego rodzaju rozwinięciem części publicystycznej ze strony głównej (aktualnosci...artykuły...), no i przede wszystkim służyć ma wzajemnemu komunikowaniu się członków Bastionu. Hmm....nie sposób zaangażować dużej liczby osób z "zewnątrz", ale i nie w tym rzecz. Bo i nie sztuką jest powielać zasoby merytoryczne innych for i nie w tym sens. Od tego są tamte, które ze względu na dłuższy czas funkcjonowania bogatsze są w treści jak i materiały
Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 22:22
No,Anuś,i jest nam (przynajmniej mnie) bardzo miło z tego powodu,że z nami jesteś. Rozumiem,że "Mleczny Macho" spełnił swa rolę agitatora Na brak uroku osobistego naszych współtowarzyszy narzekać nie można Choć nie zaznałaś/poznałaś większości,ale wszystko przed Tobą ... Hahaha,choć tak jak pisałaś w innym miejscu pomimo "podchodów" wciąż echo .. W każdym bądź razie grunt,że dobrze się bawisz w tym "kamiennym/betonowym/starym" kregu
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 12:03
i jak ja uwielbiam jak ktoś mówi do mnie Anuś!! oja już się wkupiliście w moje łaski... dla Was wszystko Może nawet zacznę płacić składkę członkowską o ile takową macie
a Mleczny Macho to był jeszcze Ukrytym pod nikiem jak Go polubiłam i o Bastionie opowiadał.... Macho został jak zdobył moją przyjaciółkę hehe klientkę