Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 18:50 Modrenizacja forum 08 maja 2007
W dniu dzisiejszym dodałem do forum kilka gadżetów, które mam nadzieję sprawią,że pobyt w nszych progach stanie się jeszcze większą przyjemnością (hahaha...tak jakby nie był do tej pory ) Dodałem m.in.:
- RADIO. Mam nadzieję,że przypadnie Wam do gustu i urozmaici ono w pewien sposób spędzany czas na forum Stacji jest dość sporo,tak więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie
- ZEGAR - no ten to powinien każdy już zauważyć zaraz po wejściu na stronę forum O przydatności tego urządzenia nie ma potrzeby rozprawiać
- Nowy dział "OBSŁUGA TECHNICZNA" - sądzę że się przyda
- ŁADOWANIE ZDJĘĆ - bezpośrednio z tego miejsca można w prosty sposób wygenerować kod/link do interesującej nas fotografii,którą zamierzamy wstawić na forum (dedykujemy m.in. kol.Aldkowi )
Życzę więc przyjemnego pobytu w naszym towarzystwie
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 11:53
gdybyście widzieli jakim ja się ostatnio bawiłam aparatem.... by go otworzyc trzeba było takie metalowe coś rozciągnąć, a w srodku byl chyba jakiś materiał, i jak już to zrobiłam to po jednej stronie materiał na 4 sie rozkladało i mozna było w aparat patrzyć... tylko to szkiełko z przodu <obiektyw czy jak tam to w Tej Waszej trerminologi zwiecie> gdzieś zginęło, ale znajdziemy
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 12:43
Wogóle znalazłam mieszkanie-kopalnię skarbów... Kumple przejeli mieszkanie po babci i boją się tam cokolwiek ruszać... Znalazłam stary sprzet ginekologiczny <jak na moje wyglądał jak narzędzia tortur, albo do aborcji> listy, fotki <ale nie z Ina, bo ta Babcia z gór pochodziła> stare zabawki, czapki Harcerskie, gramofon z płytami, stare kufry, wyszywane obrusy, dewocjonalia i to w hurtowych ilościach, zapas cukru na wypadek wojny <nawet z 1995roku >, baaardzo oldschoolowe meble, radio z pokrętłami, jakies telefony jeszcze z tą tarczą.... Starsi ludzie wszystko kolekcjonowali bojąc się wojny...
Jak bedziecie grzeczni, to Was zabiorę na obszukanie... o ile nie boicie się zemsty faraona bo już kilka osób schizowało w tym mieszkaniu, ze coś jest nie tak..... i słyszało różne dziwne dźwięki... To moze najpierw księdza przyprowadzę, potem Was
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 12:48
no nie wiem............. nawet Cie nie znam........ a moze znam tylko nie kojarzę, ze Ty to Ty.... widziałeś mnie kiedyś na osiedlu?? to następnym razem zagadaj
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 12:57
Że ja to ja to nie ulega wątpliwości Widzenia mogły być utrudnione,jako że od kilku lat jestem gościnnie na Osiedlu niestety.Ale to wciąż moje osiedle Tak jak te "domki" od schronu Ale spox,zobaczę to i "zagadam"