Wysłany: Wto 12 Sie, 2008 15:19 Błędy i trudności w działaniu forum - WAŻNE
W dniu dzisiejszym stwierdzono kilka błędów w działąniu forum. Usterki niestety są niezależne od nas i związane z błędami po stronie dostarczyciela usługi
W związku z tym mogą się pojawić problemy z logowaniem, rejestracją użytkowników, nowymi postami itp...
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 12:41
W związku z w/w awariami, natknąłem się na tematy, które pomimo iż zawierają odpowiedzi, po wejściu w nie nie zawierają postów i pojawia się komunikat w rodzaju "nie istnieje post ..." czy coś tam....
Poproszę wszystkich, którzy zauważą przy okazji takie miejsca o wklejanie do nich w tym miejscu linków - pomoże to w wychwyceniu ich.
Dziękuję.
A tak poza tym, to niestety, ale w takim przypadku będzie trzeba "odbudowywać" tematy
ciekawe rzeczy dzieja sie tez tutaj http://www.stowarzyszenie...y-w-miescie,19/ klikajac na temat ZNIKAJACE MIASTO na strone 5 pojawia sie komunikat wiadomo jaki ale klikajac na strone np 1,2,3,4 jest okey
Spoko. Właśnie zauważyłem że teraz moge wejść w ten temat w który nie mogłem wejść wcześniej za to w inny nie moge wejść. Muszę się przyzwyczaić że tak jest. Przepraszam ze tak marudzę.
Spoko. Właśnie zauważyłem że teraz moge wejść w ten temat w który nie mogłem wejść wcześniej za to w inny nie moge wejść. Muszę się przyzwyczaić że tak jest. Przepraszam ze tak marudzę.
Generale jakw w wątku jest 1.2.3.4. to kliknij na 3. automat ,,,tez tak mam