Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 01:31 Obsługa forum
W oparciu o liczne sygnały jakie dochodziły do mnie w związku z niedogodnością związaną z brakiem możliwości edycji swoich postów przez użytkowników forum,przed chwilą opcja taka została udostępniona.
Mam nadzieję,że usprawni to nieco obsługę forum i pisanie/edytowanie/zmiany swoich postów (zamiast np.dublowania ich itp.można teraz swój post uzupełnić).
W razie jakichkolwiek problemów,bądź w przypadku gdyby pojawiły się jakieś sugestie,proszę dawać znać w tym miejscu
2. http://www.stowarzyszenie...a,126.html#6923 miejscu zapraszam na kurs obsługi programu służącego do zamieszczania zdjęć na wirtualnych serwerach (tu imageschack.us), z myślą o ich wykorzystaniu np. na forum w formie wklejenia.
Wysłany: Pon 01 Wrz, 2008 02:47
Usprawniłem dziś czytelność modułu odpowiadającego za ładowanie zdjęć bezpośrednio ze strony głównej forum, tj. moduł fotosik i imageshack, wprowadzając czytelniejszą czcionkę (poprzednia była niewidoczna).
Kolejnym usprawnieniem jest domyślne umiejscowienie kropki na zasobach forum w przeglądarce Google, zlokalizowanej w module na stronie głównej forum (poprzednio była na WWW)