Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 16:04 ROZBIÓRKA KOSZAR NA DWORCOWEJ!!!!
LUDZIE ŚMIGAJCIE Z APARATAMI FOTOGRAFICZNYMI NA DWORCOWĄ UTRWALIĆ ROZBIÓRKĘ PONAD STULETNICH KOSZAR PRUSKICH. MÓJ APARAT JESZCZE W NAPRAWIE I NIE MOGĘ TEGO UCZYNIĆ!!!!!:-(
Mogłaś mu powiedzieć ,że plecie bzdury i niech wejdzie sobie (jak potrafi :-)) na pierwszą ,lepszą stronke z mapami satelitarnymi,to zobaczy co wolno a co nie wolno ,nieuk i niewykształciuch pzskudny :-)!
Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 16:31
A ja pogratuluję ekspedycji,gdyż są to jedyne najaktualniejsze foty tegoż obiektu na naszym forum!I proszę w przerwie można było podskoczyć i sfocić małe co nie co :)Tam tylko taki zwrot "dla Was" nie do końca jest chyba na miejscu? dla NAS Anuś,dla NAS używaj,bo jesteś przecież z nami
Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 23:40
Ooooo, cóż ja widzę No niewątpliwie pochwała się należy za wdrożenie sygnaturek i podpisu! Gratuluję!Niech pozostali biorą przykład z koleżanki!
tak tylko jeszcze w kwestii dopieszczenia szczegółów/standardów naszych.Napis wrzucaj w lewy dolny róg,natomiast sygnaturkę-ustaw jej przeźroczystość na 50% i będzie już full wypas
jezeli ktos cie kiedys Anusiu zaczepi i zagad na ulicy to nie odzywaj sie tylko rób swoje a najlepiej do tego pogwizduj sobie.a co do fotografowania obiektow wojskowy to smiech na sali