Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 20:20
general napisał/a:
Jakoś cisza. Nic się nie dzieje
Z takim podejściem to pewnie nic będzie.
Konkurs - być może to zbyt dumnie brzmi - jest stworzony dla wszystkich użytkowników forum. Nie ma on na celu hołubienia czyimś ambicjom bądź ich zaspokajania. Ma być ZABAWĄ. Wyłącznie. Czymś takim, co sprawiłoby że chętni podzielenia się swoimi fotkami wrzucali by je tutaj dla zwykłej frajdy. Wygrana - to zwykła symbolika, taki wyraz uznania ogółu za chęć, odwagę za dystans... Wielu z Was obkleja się swoimi fotami na rozmaitych portalach, wystawiając je na krytykę taką czy inną, stąd też nie rozumiem tego zastoju w tym miejscu? Z miesiąca na miesiąc obserwujemy jak formuła się wyczerpuje. Dlaczego? Zabawa być może została przesłonięta dziwnymi ambicjami? Nie w tym rzecz. Rzecz w tym, by czerpać radość z zabawy, a nie napuszać nie dawszy ku temu powodów...
Trochę dziwnie będzie wyglądał ten miesiąc bez zdjęć I jak potem wybrać zdjęcie roku?? Hmm...
No ale.... i tak być może
Podsumowując - ruszcie swe d... (duże:) ) szklane oczy czy inne przepastne archiwa twardych zasiedziałych dysków, bo inaczej ten dział nie doczeka swoich pierwszych urodzin
PRZEPRASZAM ,drFaustus -4 jak zmięnie aparat to też coś zamieszczę ale po ostatniej wizycie na Mruczku w pazdzierniku szlag trafił stary pozdrawiam, a zdjątek z Przemyśla nie ma chyba ,że Krawiec coś nafocil przed dezertcją w drugi dzień pobytu w twierdzy ,więc proszę czekać cierpliwie,a i drFaustus dzięki za radę co do butow już mam problem z głowy chć pięty mało mi nie odpadły wić mogę stare wyrzucić i tak mają dziurę w podeszwie pamiątka po wyprawie na Wernera.