Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 14:47 Modyfikacje FORUM
W związku z licznymi uwagami dotyczącymi i związanymi z obsługą forum, w dniu dzisiejszym dodana została możliwość wejścia na stronę główną http://www.stowarzyszeniebastion.com ze strony głównej forum na której znajduje się aktywny rysunek
,po kliknięciu w którego następuje przekierowanie do w/w strony
Jeśli ktoś będzie miał problem z obsługą bądź włączeniem -> dać znać
Postaram się pomóc.
Tymczasem mam nadzieję, że owa "nowość" sprawi, że atrakcyjność przedstawienia niektórych tematów wzrośnie, przez co przebywania na naszym forum będzie jeszcze większą przyjemnością
Ok, to byłoby na tyle. Zabieram się do dalszych kombinacji...
Mija godz. 2.00...Niektórzy mają już tą czynność z głowy - włączyłem w ich profilach w wolnej chwili (nie było takiej )
Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 17:04
Dla zachowania przejrzystości forum oraz by sprecyzować terminologię używaną przez użytkowników naszego (i nie tylko, bo słownictwo to odnosi się do każdego innego) pozwoliłem sobie zebrać kilka terminów w tym miejscu.
Wysłany: Śro 10 Cze, 2009 20:33
Miałam dziś dwa razy ten komunikat:
WYSTĄPIŁ PROBLEM Z ŁADOWANIEM FORUM
Nie panikuj! Możliwa jest jedna z poniższych przyczyn
Przyczyna:
Co należy zrobić:
Brak forum o takim adresie Jeśli forum nie istniało, będziesz mógł założyć nowe pod tym adresem
Trwają właśnie zapowiedziane prace na serwerze Sprawdź na http://www.fora.pl, czy nie zaplanowano na dziś konserwacji systemu
Nieoczekiwana awaria serwera Odczekaj godzinę, po tym czasie wszystko powinno działać, jeśli problem sam nie ustąpi i nie planowano konserwacji, napisz do nas.
Blokada związana z łamaniem regulaminu Jeśli jesteś właścicielem forum, pewnie kontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie.
Usunięcie forum na życzenie właściciela Jeśli tak było, możesz założyć nowe pod tym adresem.
Wywoływany plik nie istnieje Spróbuj wpisać w przeglądarce adres głównej strony forum zamiast adresu podstrony/pliku.
Anusiaino ja także miałam ten problem. Problem pojawił się jak chciałam bezpośrednio z linku się zalogować , a jak wpisałam http://www. stowarzyszeniebastion.com od razu stronka wskoczyła.
Wysłany: Czw 11 Cze, 2009 09:11
Nic się nie zmieniło. Ot wina po stronie serwerów gdzie forum leży. Od czasu do czasu archiwizują,konserwują itp, stąd też ewentualne niedomagania. Na szczęście rzadko to się dzieje, a jak już to w godzinach nocnych.
Wysłany: Czw 11 Cze, 2009 11:38
Kilka dni temu (podczas burzy) też to miałem... . Pomyślałem, że to przez wyładowania atmosferyczne, ale wczoraj i dzisiaj mam podobnie Dopiero po kilku próbach udaje się wejść na forum
Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 23:11
W dniu dzisiejszym wyodrębniony został nowy temat: Miejsca kultu - do którego zapraszamy. Zebrane zostały w nim dotychczas zgromadzone w "Różnych ciekawych miejscach" zasoby obiektów sakralnych. Liczymy na waszą inwencję przekładającą się na poszerzanie o kolejne miejsca warte przybliżenia/odwiedzenia
Podobnie lekkiej korekcie uległ dział "Cmentarze", który został dla przejrzystości tematu rozszerzony o subforum zawierające odrębnie Miejsca pamięci, pomniki...
W niedługim czasie szykowany jest nowy dział... ale o tym wkrótce