EDIT by ADMIN:K-Hell, cieszymy się, że dołączyłeś do naszej zabawy, ale... zdjęcia w tym dziale powinny być poziome
Wstaw to samo w poziomie, ewentualnie przytnij je tak, by spełniało kryteria -> REGULAMINU
Przepraszam za niedopatrzenie Już się poprawiam:
EDIT by ADMIN: Drobiazg Dla formalności usuwam poprzednie
Wysłany: Czw 16 Paź, 2014 22:24
napisał/a:
EDIT by ADMIN:K-Hell, cieszymy się, że dołączyłeś do naszej zabawy, ale... zdjęcia w tym dziale powinny być poziome
Wstaw to samo w poziomie, ewentualnie przytnij je tak, by spełniało kryteria -> REGULAMINU
Było to raptem kilka postów wyżej...
Gogo-Dimpek, żebyś tu był po raz pierwszy, to jeszcze zrozumiałbym, ale...
Ile można pisać o tym, że zdjęcia mają być w kadrze poziomym
gogo-dimpek pomocnik komendanta drużyny Homo-wratislawienses
Skreśl z konkursu to moje zdjęcie. Nie ma tu żadnych podtekstów czy coś podobnego. Po prostu próbowałem to zdjęcie przerobić lecz albo traciło czytelność lub stawało się zbyt rozciągnięte a tu akurat traci się cały efekt.
Jak by to była kategoria foto-wariacje to wtedy bym podesłał takiego potworka.
dziekuje za zaszczyt sięgnięcia na zdjęcie miesiąca.
Temat był całkiem łatwy, bowiem dysponuje wieloma wieloma zdjęciami wiez z zegarami
z racji ich fotografowania / między innymi oczywiście/ bowiem zabytki sa moja przygoda i pewnym hobby.
To ze zdobyłem 1 ,miejsce to zwykły przypadek - obiecuje ze nie będzie nastepnego...