Wysłany: Pon 28 Kwi, 2014 23:11 Otwarcie sezonu Youngtimer Warsaw 2014
To nawet nie jest ćwierć tego co tam było. Powinienem jeszcze mieć zdjęcia z tego zlotu więc dodam na dniach. Wiele ich nie będzie, ale myślę że może tyle co już dodałem
HiCube, ależ fantastyczna sesja zdjęciowa. Kawał dobrej roboty. Dla mnie zaskoczeniem są foty rur wydechowych tych dwóch kolejnych "syrenek".Czy te rury wydechowe to oryginały Ja nie pamiętam takich, uroczych "dodatków".
Wysłany: Śro 30 Kwi, 2014 06:22
Relacja syta i obfita
Miło popatrzeć na te pojazdy, które w zasadzie "przed chwilą" jeździły na co dzień po naszych ulicach
Można delikatnie pozazdrościć tym właścicielom, że mają możliwości do posiadania takich wozów
125p Pickup - niezłe! Pamiętam takie "na żywo"
Czy to "cytrynka" z zakonnicy w filmie z Louisem de Funesem?
Raisa tak te końcówki rur wydechowych to oryginały. Wydaje mi się że w Warszawach M20 ,, Garbuskach" były też takie bo widziałem w kilku egzemplarzach
DrF. Tak tylko ta jest chyba nowszą 2CVką tak mi się wydaje, bo nie do końca pamiętam jaka dokładnie tak była
[ Dodano: Śro 30 Kwi, 2014 14:41 ]
I kolejne zdjęcia. Szkoda że część zdjęć rozpłynęła się w czasoprzestrzeni
Tak zajechaliśmy
Ja jako pasażer z kolegą na Kawasaki AE50 81r. i drugi kolega Rometem Chartem z 88r.