Nie...po tak "zachęcającej" fotce Vouk-a to ja wysiadam ... co prawda mam coś w zanadrzu ale boję sie cenzury...
Przyznam się, że sam sobie działam na nerwy swoimi bałtyckimi fotkami, bo tęsknię za wyjazdem nad morze, gdybym tylko mógł to zamieszkałbym tam na stałe. Nie opowiadaj cudów tylko zamieść to zdjęcie
I kto to mówi Akurat o Trójmieście nie myślałem, ale za taką np. Łebę albo Ustkę bym się nie pogniewał, byłoby i gdzie pokopać i czym pooddychać i na horyzont się pogapić. Dobra, dość offtopu, a reszta niech wrzuca zdjęcia, bo parę dni tylko zostało.
pancerstonka Gość
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 02:01 odp
Proponuję zdjęcie z miejscowości Kwakowo na Wale Pomorskim,nieopodal Białego Boru dwa dni po huraganie,który tamtędy przeszedł...
Fota przedstawia sam środek wioski: Krzyż,złamany słup energetyczny i przechylone i połamane drzewo dość mocno usunięte ,bo strasznie przeszkadzało.
Krypta w opactwie pobenedyktyńskim w Płocku z 1781 roku. Natrafiono na nią przypadkiem w 1903 roku. Wtedy wykonano ceglaną podłogę, pod którą znajdują się kości zakonników.
To może teraz ja. Wybór, zwłaszcza w niżej punktowanych zdjęciach jest mocno przypadkowy, bo im dłużej się namyślam, tym mniejsze mam wątpliwości. Co do pierwszych czterech wahań nie miałem : )
slash - 10 (zdjęcie wspaniałe, żal tylko, że to kolejny zabytek...)
Wszystkie fotografie jak zwykle b. interesujące i w róznych niesamowitych klimatach. Ale pierwsze miejsce musi ktoś zajać Zdjęcie Kwakowa uczy pokory przed nieprzewidywalną naturą. Fot. drFaustusa jest jak obraz, który mógłby zawisnąć w salonie.
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 11:49
Dzięki komisji skrutacyjnej (Raisa ), która zliczyła skrupulatnie nasze punktacje, wiemy już kto zatriumfował w tym miesiącu.
1 miejsce Slash 67 pkt
2 miejsce Pmck 64 pkt
3 miejsce drFaustus 62 pkt
4 miejsce Deepdarkness 55 pkt
5 miejsce Vouk 54 pkt
6 miejsce Berry i Kazet po 53 pkt
7 miejsce Raisa 36 pkt
8 miejsce Pancerstonka 30 pkt
9 miejsce Lesiu12345 21 pkt
Widać jak głosy podzieliły się na trzy grupy, w których różnice pomiędzy miejscami były niewielkie!
Gratulujemy wszystkim uczestnikom zabawy i zapraszamy do letniej edycji, którą dziś właśnie lipiec rozpoczyna
Słonecznych plenerów życząc gratuluję raz jeszcze wszystkim uczestnikom!
P.S. Slash, czy w związku z tym, że miejscówka zainteresowała nas czego wyrazem jest jej wyróżnienie, możemy poprosić o jej przybliżenie w szerszym foto materiale w stosownym dziale