Wysłany: Śro 09 Wrz, 2009 00:16
A komentujcie wszystkie jak leci, w końcu o to idzie.
To m.in. znak, że żyjecie i forum też, bo bez znaku żywota to tylko sygnał, że na wieniec zrzutkę robimy
A tak poważnie, to ideą tego działu jest SKATALOGOWANIE istniejących wież WSZYSTKICH, bez względu na ich urodę, czy inny zmysł estetyczny osób krytykujących.
Tak więc mnie (i mam nadzieję autorów zdjęć) cieszą wszystkie okazy, nawet te pozornie "nie warte" uwagi (choć takich jak wiemy nie ma!).
Uzbieramy pokaźny materiał, to zrobimy galerię na pierwszą stronę serwisu i do galerii foto z autorskimi inskrypcjami
Tak więc bez uprzedzeń proszę...
(nie wieża winna swej urody, tylko jej projektant )
Ja mam aparat cyfrowy, więc mi kliszy nie szkoda. Zgadzam się, że dział ma za zadanie katalogowania wszystkich wież, nie tylko tych pięknych i stylowych.
Jest jedno Polskie powiedzenie, które tu doskonale pasuje:
Jeszcze się taki nie urodził, co by, wszystkim dogodził.
Wysłany: Śro 16 Wrz, 2009 19:53
No, właśnie Zwłaszcza, że był/jest na forum user szczególnie wyczulony na takie wstawki i śmialo mógłby w swej nadinterpretacji Cię zaklasyfikować do grona "wyklętych".
Choć zadziwiającym jest fakt, że nie zareagował do tej pory... Ehhh... ta hipokryzja
Przepraszam, nieraz coś palnę, a potem myślę. Niestety nie mogę wy edytować tego postu, bo bym użył zamiennika słowa, którego tak nieopacznie użyłem.
Cuda już mogę zmieniłem, ten nieopatrzny wyraz, który wzbudził tyle niepotrzebnych kontrowersji
Kto czytał ten wie o co chodzi, więc szkoda Twojego cennego czasu
A wracając i zarazem zbaczając z tematu, to bardzo lubię mleko Łowickie. Temat tej nieładnej według niektórych osób wieży, też chwycił, bo jak widzę niektóre bardziej stylowe nie maja tylu komentarzy.