Wysłany: Śro 01 Sie, 2007 00:04
"pisownia zgodna z zasadami określonymi w języku polskim" no to mnie zabiłeś... teraz boję sie cokolwiek tu sklecić <czy w słowniku jest słowo sklecić?>
i dziwi mnie to wyrzucanie urzytkowników.. chyba kazdemu adminowi powinno zalezeć na liczbie osób zarejestrowanych na forum <jakaś kasa z reklam i te klimaty<jest w słowniku stwierdzenie klimaty?>> a nie tak straszyc, ze stracą konto.... ja też na poczatku dużo nie skrobałam <można pisać skrobałam?> i dopiero po jakims czasie się w to wkreciłam <czy wkreciłam jest poprawnie?>
i czy jak by ktos stracił konto, to może z tego samego maila nowe założyć? czy nie ma już prawa się tutaj odzywać?
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 22:35
Emaili nie blokuję póki co No, w każdym bądź razie normalnym użytkownikom,bo lista zablokowanych jest już niezła Ale to głównie booty. Co do rygoru itp. dyscyplina musi być.Inaczej mamy rozp....j. ilość uzytkowników nie świadczy o poziomie forum a tym bardziej jego jakości.To zwykłe nabijanie użytkowników nic nie wnoszących swym istnieniem do życia. Jednym słowem walczymy z "pustakami"