FORUM OCALIĆ OD ZAPOMNIENIA ROK ZAŁ. 2006 www.stowarzyszeniebastion.com
Zamek w Łabiszynie
Autor
Wiadomość
fire.88
szeregowy
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2016 20:37 Zamek w Łabiszynie
W Łabiszynie mieścił się zamek który został wybudowany w 1376r. Dziś została po zamku tylko część piwnic. Może kiedyś uda się wejść do środka.
Komunikat: Materiał widoczny wyłącznie dla zalogowanych użytkówników forum --- The material visible to registered users only forum ---
Komunikat: Materiał widoczny wyłącznie dla zalogowanych użytkówników forum --- The material visible to registered users only forum ---
drFaustus
komendant zgrupowania
Wysłany: Śro 14 Wrz, 2016 09:49 Zamek w Łabiszynie
No proszę, tak blisko, a dopiero teraz ktoś do niego dotarł i podzielił się na forum
Byłem tam z 10 lat temu, bez zdjęć niestety.
Super, że wstawiłeś, bo niewiele osób kojarzy tą miejscowość z zamkiem
Nic tylko czekać jak udostępnią piwnice
_________________FORUM - OCALIĆ OD ZAPOMNIENIA...
TURYSTYKA HISTORYCZNA
fire.88
szeregowy
Wysłany: Śro 14 Wrz, 2016 11:20
Z tego co wiem to piwnice są dostępne. Tylko za wcześnie byłem.
[ Dodano : Śro 14 Wrz, 2016 16:47 ]
Temat zbadany. W piwnicach znajduje się pizzeria. Zdjęć nie robiłem z wiadomych przyczyn.
drFaustus
komendant zgrupowania
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy - są one własnością ich autorów.