Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 15:03 Nowe tablice na mieście.
W dniu dzisiejszym zauważyłem dwie nowe ,estetycznie wykonane tablice informacji turystycznej,zlokalizowane na Rynku,koło punktów gastronomicznych i koło parkingu przy Mc'Donalds .
a ja widziałem, że nówka nieśmigana, a ulice są złe
np. plac 1 maja, i Kleeberga zamiast Piłsudskiego ... ale czego wymagać od Informacji Turystycznej.
K...a Nie do wiary,kiedy to zlecono a kiedy wykonano?????? Jutro ide zrobić puder naszym notablom do "Expresu Inowrocławskiego",z a "świetną" reklamę Inowrocławia.
Tak trzymać Panowie i Panie , a niedługo nikt do solnego grodu nie zawita dzięki takim "perełkom"!
Ogólnie, wstyd mieć taką Informacje Turystyczną, która mapki zleca i nawet nie sprawdza, a może nawet nie wie ... (ale przecież ... w gazetach tak trąbili że mieszkańcy 1 Maja walczą ... albo że Piłsudski na lepszą ulice zasługuje ... ale widocznie nie czytają gazet tylko robią cudowne Informatory Turystyczne, które kiedyś już chyba Aldek wyśmiewał )
Już ktoś tą interpelacją tyłek podtarł ? bo nic się nie zmieniło ...
ba podziwiam włodarzy za to co zrobili vis a vis Energetyka ...->
usunęli ładną dużą mapę Inowrocławia z kawałkiem historii szlaku Piastowskiego, zostawili te mały shit do którego trzeba gdzie nie gdzie lupy.
A duża tablica trafiła .... sick! przy wejściu na Basen Odkryty ... super zawsze będę sobie czytał historię wchodząc na basen i szukał swojej ulicy jak trafić do domu z powrotem.
Wysłany: Śro 24 Wrz, 2008 14:31
Hm.. przyznam szczerze, że już zapomniałam o tej sprawie i nawet nie wiem czy dostałam pisemna odpowiedz... Z odpowiedzi ustnej pamiętam, ze "mapa jest w takiej skali, że nie wszytkie szczegóły się zmieściły, ale Prezydent oczywiście zwroci uwagę by poprawili".