Ogólnie spoko. Mamy wiosnę, sezor rowerowy wczoraj (4.3.13) otwarty, i dziś (5.3.13) zamknięty, bo w drodze z Niecieplina skończyły mi się pedały. Nie ukrywam że się cieszę że 40zł pójdzie... .Ale ja nie o tym.
Chciałem pochwalić się że nabawiłem się lęku wysokości. Przez kolegę. Rok temu wchodziłem na samą górę, prawie pod sam dach, a w tym roku wdrapałem się po drabinie na górę i telepałem się jak przy ataku padaczki. Z resztą widac to po rozmazanych zdjęciach. Nie wiem czy to świadomość że wieża jest z 193
Dla zainteresowanych dodaję filmik
I tu zacząłem się trząść, nie wiem czemu, ale dostałem drgawek. O wejściu wyżej nie było mowy
I rozmazane zdjęcia z powodu wyżej wymienionego.
Okienka. Zdjęcia oczywiście. Rozmazane. A jak. Jak szaleć to szaleć
W Pilawie, czyli niedaleko. Stoi taka sama wieża, ale pod okolicznym monitoringiem z funkcją dzwonienia po kogo nie trzeba. I tak tam pojade i zrobię zdjęcia, a jak przyjadą panowie srebrną KIA, lub Fiatem (tzw. Lodówą) to sobie porozmawiam
Jeżeli forum się rozjedzie to z góry przepraszam, ale imageshack jest...supeeer!
Za rozmazane fotki również przepraszam, ale ten temat już się raz wypowiedziałem
I kolejna porcja zdjęć. Tym razem dotarłem na samą górę
I widoki z samej góry