myślałem nad stworzeniem kilku filmików nt. Inowrocławia i wrzuceniu ich na youtube.
Myślę, że dzięki temu uda się dotrzeć do różnych ludzi z różnych stron świata.
Póki co wpisaniu "Inowrocław" wyskakują w większości żenujące filmy o naszym mieście i jego mieszkańcach. Czas chyba to zmienić ?
Wiadomo powstało ta strona i forum, jednak nie wszyscy tu docierają, mnóstwo zdjęć jest również na Naszej-Klasie. Kolejnym etapem powinny być filmiki na youtube.
Póki co rzucam od tak sobie pomysł. Rozwijajcie go, wrzucajcie uwagi etc.
pierwszy utwór: Wojciech Kilar - Walc (trędowata),
drugi utwór: Hans Zimmer - Maestro (holiday
co do loga, takie zalecenie dostałem teraz proponuje zrobić razem z opisami data powstania, zburzenia, itd żeby było wiadomo co się widzi ja miałem problem z dwoma widokówkami
dark mówisz o wcześniejszym stemplowaniu widokówek ?
czy o podpisywaniu ich datami itd ?
Myślę, że te wcześniejsze stemplowanie pojedynczych pocztówek psuje efekt. Wystarczy logo w prawym rogu - chyba dostatecznie zabezpiecza przed kopiowaniem. Daty.. dobra rzecz, ale chyba niepotrzebne bo następujące po sobie zdjęcia są z różnych lat i "licznik" roku by tylko skakał to w przód, to w tył.