warto zdjąć na foto dzisiajszy teren przy tej ulicy.Wkrótce powstanie tam kompleks handlowy...Zatem bedziemy mieli możliwość upamiętnienia terenu przed zmianami w terenie...a prace już się rozpoczęły...
kolejnym miejscem są powstające bloki przy ul.Wojska Polskiego....teraz te tematy mogą wydawać się "mało atrakcyjne"...ale przecież kazde z miejsc tak się "rodziło"
W kwesti terenu przy nowobudowanych marketach ,,,,wywrotki rozjeżdrzaja ostatni widoczny ślad po nasypie kolejowym toru do Kruszwicy tak .Ciagle szukam w necie starej mapki kiedys ja widziałem i ?
Pamiętacie może był nasyp przy osiedlu domkow od Dzisieszej Miechowickiej do Wspólnej
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 20:17
Ehh... te nasze nieszczęsne ścieżki rowerowe...
Ciekawe czy też skończą się gwałtownie przy ulicy i dalej zamiast jak w większości cywilizowanych miast mieć wytyczony szlak tuż obok pasów przejścia dla pieszych nie będzie nic, czy w końcu będzie przejazd?
Zainteresowanych tematem odsyłam na ul. Piłsudskiego...