Tym razem rozpoczynamy majową wersje naszej fotograficznej zabawy na zdjęcie miesiąca
Zaczynam od siebie,dam zdjęcie jako mój typ pozostałosci po niemieckiej baterii przeciwlotniczej Schneider-wz-1897-kal-75-mm, w Inowrocławiu na pograniczu Osiedla Bydgoskiego i sołectwa Gnojno, stojące na polanie w okolicy torów kolejowych na Bydgoszcz
Ps zachęcam miejscowych internatów do odwiedzenia tego miejsca
Miałem na ten miesiąc parę pomysłów, ale co wziąłem aparat w te miejsca to lało jak z cebra uniemożliwiając zrobienie poprawnych zdjęć. Wobec tego wrzucam zdjęcie sprzed miesiąca. Trochę apokaliptyczny klimat, ale to tylko miasteczko poligonowe do ćwiczeń - budynek "szkoły" na toruńskim poligonie.
Napisy na cegłach kościoła romańskiego w Rokiciu.
Najstarsza napis na cegle ma ponoć datę 1647. Nie udało mi się jej odnaleźć. Odnalazłem natomiast taką z datą 1648, a więc o rok późniejszą.
Na zaprezentowanym zdjęciu czytelny napis "1913 Torbicki". Poniżej dość duży chaos cyferek, które jednak nie układają mi się w żadną logiczną całość.
zły link do fotki pobrałem dlatego tak mała .Vouk mam duzo fotek z opuszczonych cmentarzy na forum też wklejałem. W takich miejscach jest super klimat. Ja punktuję jutro bo dzisiaj z nóg lecę.
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010 16:51
Zobaczmy komu dzisiejszy Dzień Dziecka przyniósł szczęście
zliczam... zliczam... i....
jacekwoj3 - 50
Berry - 45
Faustus - 39
Lesiu - 37
kazet - 37
Vouk - 34
Raisa - 26
pmck - 20
Gratulacje dla wszystkich , dla zwycięzcy zasłużone brawa
Czerwiec już swe drzwi otworzył, zatem nie pozostaje nic innego, jak stanąć w szranki i konkury (jak kiedyś Kajko i Kokosz - dla nie wtajemniczonych "Sz i k" to tytuł komiksu )