Dzięki za pochwałę od Generała-Admina to zaszczyt Pogoda dziś była tak upalna, że ludzie mdleli na tym skwarze, a karetki kursowały na okrągło. Wróciłem styrany, ale pomyślałem, że dziś muszę wstawić fotki, bo temat musi być obrobiony na gorąco.
Jak najbardziej. Masz od generała też wyróżnienie i 5dni urlopu nagrodowego chorąży. Wspaniała fotorelacja. Dziękujemy za podzielenie się nią z nami!!!
Wspaniałe,ale ludzi.Brawo ,tak sie poświęcic Szeregowy to wy tylko umiecie,w upale tyle godzin żeby temat zrobić,super,winszować i podziwiać.generał ma racje,należy ci się nagroda
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 23:11
Ja także byłem jak co roku na inscenizacji bitwy pod grunwaldem, w środę postaram się wrzucić jakieś ciekawsze fotki bo jak narazie jestem na wyjeździe
Dokładnie Generale, też mam taką nadzieję. W przyszłym roku to będzie pompa na 600 lecie. Już widać, że powstają nowe budynki i są prowadzone jakieś remonty.[/img]
I bardzo dobrze. Ludzie wreszcie zaczynają się interesować trochę historią
Oj,nie bądź taki pewien ! Frekwencja na takiej imprezia nie świadczy o tym,że ludzie masowo zaczynaja interesować sie ogólnie pojetą historią.Jednak zasiane ziarenko pozostaje:)