Wysłany: Wto 06 Lis, 2007 01:38 Sachsenhausen
Jeśli wszystko dobrze się potoczy,to będzie niezły fragment historii do opisania...Został namierzony członek rodziny załoganta w/w obozu...Trwa więc dochodzenie...To tak tytułem wstępu.Teraz reszta,tzn.piłka po stronie członków jego rodziny
Jeśli wszystko dobrze się potoczy,to będzie niezły fragment historii do opisania...Został namierzony członek rodziny załoganta w/w obozu...Trwa więc dochodzenie...To tak tytułem wstępu.Teraz reszta,tzn.piłka po stronie członków jego rodziny
Wiesz zawsze sie znajdzie ktoś kto będzie chaciał podważyć te zeznania, sugerując sie tym, że nie był on w tym obozie itp. A jak juz historia pokazała tacy przeciwnicy sie znajdą
Wysłany: Wto 06 Lis, 2007 19:40
Zgadza się.ja oczekuję po tym "kontakcie" dostępu do jakiś dokumentów,zdjęć,pamiątek....A podważyciele - niech sobie podważają Ich przywilej.Wydaje mi się,że mając papiery ma się przewagę nad czczym gadaniem."Nie słów nam trzeba lecz czynów" - przełożę to na dokumentów
Wysłany: Śro 07 Lis, 2007 19:54
każdy może widzieć historię w inny sposób. Jeden mówi, ze coś było straszne, drugi, ze OK... do tego dochodzi czas... można coś zapomnieć... ale materiały mogą potwierdzić kazdą wersję.