To nie był zlot,tylko taka imprezka przy schronie /urban/ jedynym zresztą w Żorach,którego rewitalizację rozpoczęli chłopaki z Żorskiej Grupy Operacyjnej.Ponieważ kilku z nich jest członkami forum do którego i ja należę to się spotkaliśmy.Spotkanie zaszczycił właśnie p. Piotr ze swoim odrestaurowanym Indianem.
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010 12:07
Faktycznie kosz swoim kształtem może kojarzyć się z łodzią Trafne spostrzeżenie
Motocykl wygląda przednio I choć nie znam się na motorach w takim stopniu by ferować opninie, to zawsze jestem pod wrażeniem tych maszyn - tych wojennych, z koszami bądź bez, ale z duchem wojny zapisanym w bieżniku.
Może ktoś przybliży nam parametry tego cuda? Ile biegów, moc, prędkość?
Oto zdjęcia pewnego motoru, fakt że w częściach. Przywiózł go klient do tej lakierni proszkowej w której pracuje na piaskowanie i malowanie.
Udało mi się zrobić jego zdjęcia jeszcze przed piaskowaniem. A tylko dla tego że na błotniku widać jeszcze stary numer rejestracyjny, dawnego województwa wrocławskiego jeszcze z czasów przed podziałem Polski na te "49 - stanów PRL". Czyli z czasów kiedy województw było jeszcze 17.