Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 17:19 Piwnica Państwa Szumlańskich
Hehe jestem Ciekawa, czy jesteście w stanie chłopaki mi coś o niej napisać.... wpisano ją do rejestru zabytków i Rada Miejska "zasponsorowała" jej odnowienie... ale czy to ma sens??
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 10:27
Nie tyle co prowokacja, ale chcę poznać Wasze zdanie.... Chodzi o to, ze oberwało nam sie ostatnimi czasy za tą decyzję, bo niby to przez "Partyjne układy", że piwnicy i tak nie widać, ze za tą kase można by zrobić...... ble ble ble. Miałam nadzieję, ze Wy się ustosunkujecie
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 16:09
patrząc z perspektywy miasta widziałbym bardziej wyeksponowane obiekty/miejsca warte nakładów finansowych...Patrząc z perspektywy obdarowanego,to pewnie,niech mi i muszlę z kryształu zafundują,a jak!Tak więc mamy tu dwie strony medalu:ogół i prywatę - ich nie da się pogodzić niestety...A i realia nie są odpowiednie by tak się stało...Tak więc niech odpalają Iksińskim i Igrekowskim na co bądź Może filtry do wody też dorzucą,bo armatura zabytkowa a to w trosce o jej stan Nie,no ogólnie lipa... Sama powiedz Ale niestety,tak teraz u nas jest...
Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007 23:32
A Sz.to nie prywata? Złoty Róg nie prosił,ale jest logicznym fakt,że jest on bardziej reprezentatywnym miejscem w mieście niz jakaś piwnica...Złoty nie prosił,ale to miasto powinno samo od siebie wyjść na przeciw wg mnie.