Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 21:33 Avatary
A ja tak sobie postanowiłem założyć temat poświęcony avatarom Pierwszym do wyróżnienia będzie avatar Jaszki Punkt za samodzielność;drugi za inicjatywę;3-za kreatywność
Może macie jakieś ciekawe,to proponuję je tu powrzucać
Z tego miejsca, w ciągu przysługujących mi 30 sekund antenowego czasu, chciałabym podziękować Krawcowi za naprowadzenie na trop "Kampfgruppe von Abt Diorama"
Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 10:22
chodzi o to małe zdjęcie z lewej? to Faustus ma plusa za gifa, bo zwraca uwagę jak tak ciągle skacze, Krawiec ma dużego plusa, za rozpoznawalnośc. tz Nie widać go a widać
I skoro avatory chcecie oceniać, to chyba zmienie swojego. Jak tylko wkleiłam tą fotkę to Aldek się zapytał czy trzymam aparat w ręce nie widzicie, ze to glock??
Z tego miejsca, w ciągu przysługujących mi 30 sekund antenowego czasu, chciałabym podziękować Krawcowi za naprowadzenie na trop "Kampfgruppe von Abt Diorama"
szkoda, że wcześniej nie wiedziałem iż szukasz czegoś takiego dałbym wcześniej tutaj i szpec od protez by poinformował .
Ps. to było z forum IOH i były jeszcze 2 inne strony, poszukać je kiedyś ?
Wysłany: Śro 19 Mar, 2008 01:28
"5. Użytkownik zarejestrowany na forum w przypadku zainteresowania jego tematyką i zdecydowania się uczestniczenia w jego życiu,zobowiązany jest do uzupełnienia swojego "profilu" o niezbędne dane kontaktowe wraz z obowiązkowym AVATAREM (obrazkiem).W przypadku problemów z jego umieszczeniem,problem należy zgłosić Administracji forum.Nie zastosowanie się do w/w wymagań w czasie 3 miesięcy od daty rejestracji,wiąże się z automatycznym usunięciem użytkownika z forum."
Wysłany: Czw 20 Mar, 2008 01:08
Luter napisał/a:
I tak i nie, kiedyś nas przedstawiono, ale że to impreza to na pewno nie pamiętasz, ale poznawać poznaję na ulicy
Na imprezie? to jesteś z przedzialu wiekowego 20-30. poznajesz mnie na ulicy to może z Nowego jesteś.... hmm.... znam wielu takich... dalej nie wiem kim jestes Może wstawisz prawdziwą fotkę jako avatora <chyba tylko ja tak zrobiłam na tym forum >