Po tytule można myśleć że mam na podwórku wraki Transitów HiCube. niestety nie mam, ale jak bym miał dążył bym do tego żeby było na chodzie. Ale mniejsza oto. Wróćmy do tematu.
Dziś pochwalę się tym co mam w zasięgu ręki/rąk, a dokładniej moją kolekcją. Ponoć połowa forumowiczów samochodymadeinpoland.fora.pl ma taka złomownie więc źle nie jest
Wozy Policyjne które oddałem młodszemu kuzynowi. A niech się dzieciak cieszy
Tego Land Roverze mam juz jakiś czas, ale ostatnio został zbezczeszczony w postaci pomazania mazakiem, oraz doklejeniu jakieś plastiku/ Zdjęcia są w dość dziwnej scenerii, ale chciałem jakoś odwzorować przejazd przez piaszczysty teren coś takiego
Zacna kolekcja , zawsze chciałem taką mieć . Za mojego dzieciństwa takie " resoraki " można było kupić tylko w Pewexie za chyba od chyba 90 centów . Później już byłem troszeczkę za " duży . Moim marzeniem była kolejka elektryczna . Kuzynka miała , bawiliśmy się całymi dniami eh , fajnie było .
Oto moje rysunki, wg. mojej klasy genialne, wg. mnie nie bardzo bo się na oglądałem prac innych ludzi.
Na początek fala Transitów HiCube, później reszta. Te rysowane długopisem są głównie rysowane na lekcjach, a ten pokolorowany był rysowany na plastyce kiedy to był temat dowolny.
Za każdym razem będąc na morzem kupowałem jakiś statek, chociaż nie w tym roku kupił obrazek i latarnie morską, a rok temu kupił ostatni jak dotąd statek i latarnie morską
Wysłany: Pon 29 Paź, 2012 16:33
Książkę z prawej strony również posiadam
Publikacja nt. budowania kempingowego pojazdu może być (zapewne jest) interesującą. Jakby kiedyś była mi potrzebna to będę pamiętał do kogo się po nią skierować
Jest to model z serii Kultowe Auta PRL-u. Nie kupuję już tego, gdyż wydawanie ok. 30zł za model który zaraz się rozpadnie, mnie nie satysfakcjonuje, ale na tego się skusiłem. Na allegro dokupię sobie jeszcze Fiata 126p ST, Poloneza 1500 i 125p, ale to dopiero jak cos $ wpadnie